Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora

Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora

U vijećnici POUVG-a u utorak, 22. svibnja, vas očekuje zanimljivo putopisno predavanje Brodom od Urala do Kaspijskog mora.

Predavanje će u 19 sati održati Mira Pavlica Stojčević koja će vas provesti tom tri tisuće kilometara dugom plovidbom koja prolazi Kamom, Volgom i njihovim pritokama.

Putem ćete upoznati gradove Perm na obroncima Urala, Čajkovski nazvan po slavnom skladatelju, Samaru sa Staljinovim bunkerom te stari grad Astrahan, nekoć prijestolnicu Zlatne Horde.

Vidjet ćete i prekrasni Saratov u koji je Katarina Velika naselila Nijemce, Volgograd (bivši Staljingrad), Kazanj i ostale slikovite gradove u Ruskoj Tatarskoj Republici, a uz sve to očekuje vas i plovidba poljima lotosa na Kaspijskom moru te odmor na zelenim postajama i uživanje u idiličnim prizorima.

Previous Trodnevna akcija darivanja krvi
Next Tonka Bontonka vas uči pravilima ponašanja

You might also like

Info

Najveseliji vikend u godini!

Iako je trenutno goričke ulice prekrio snijeg, za vikend će njegovu bjelinu zamijeniti šarenilo maski jer pred nama je najveseliji vikend u godini – Turopoljski fašnik! Subota je rezervirana za

Info

Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan

Velikogorički brass festival ove se godine održava od 26. svibnja do 1. lipnja, a otvorit će ga austrijski ansambl limene glazbe Mnozil Brass. Festival je pripremio proslavu za svoj 12.

Info

Prinčeva strana priče u Kinu Gorica

Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se uda za Princa, Snjeguljica se uda za Princa, a Uspavana ljepotica se uda također za Princa. Kao beba, princ Šarmer je blagoslovljen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply