Trodnevna akcija darivanja krvi

Trodnevna akcija darivanja krvi

Gorički Crveni križ  je započeo sa svibanjskom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi kojoj se mogu priključiti svi građani. Pridružite se ovoj trodnevnoj akciji, darujte krv i  tako spasite nečiji život.

Trodnevna akcija

Akcija će se provoditi tijekom tri dana, od 21. do 23. svibnja. U ponedjeljak, 21. svibnja održat će se u Domu kulture Galženica, gdje krv možete dati od 9 do 14 sati. Dok u utorak, 22. svibnja, u Policijskoj postaji Velika Gorica, i to u terminu od 11 do 18 sati, te u srijedu, 23. svibnja u Klubu 100, također od 11 do 18 sati.

Previous Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan
Next Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora

You might also like

VELIKA GORICA

Velika Gorica napokon dobiva bazen

Velika Gorica napokon dobiva bazen! I to, prema planu, ne jedan – već dva! Oba bi trebala biti zatvorena, jedan u dimenzijama 25×17 metara te manji 10×17 metara za neplivače.

VELIKA GORICA

Počele su prijave za Turopoljski fašnik

Tek što su blagdani završili, najluđe doba godina (već) nam kuca na vrata! Poznati Turopoljski fašnik, koji će se ove godine održati po 109. put, ove godine nam dolazi 10.

VELIKA GORICA

Nova sprava za igru u Parku dr. Franje Tuđmana

Mališani Velike Gorice bogatiji su za još jedno mjesto za igru – u parku dr. Franje Tuđana postavljena je nova sprava, penjalica/mreža za djecu. Kako bi i djeca i roditelji

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply