Trodnevna akcija darivanja krvi

Trodnevna akcija darivanja krvi

Gorički Crveni križ  je započeo sa svibanjskom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi kojoj se mogu priključiti svi građani. Pridružite se ovoj trodnevnoj akciji, darujte krv i  tako spasite nečiji život.

Trodnevna akcija

Akcija će se provoditi tijekom tri dana, od 21. do 23. svibnja. U ponedjeljak, 21. svibnja održat će se u Domu kulture Galženica, gdje krv možete dati od 9 do 14 sati. Dok u utorak, 22. svibnja, u Policijskoj postaji Velika Gorica, i to u terminu od 11 do 18 sati, te u srijedu, 23. svibnja u Klubu 100, također od 11 do 18 sati.

Previous Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan
Next Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora

You might also like

VELIKA GORICA

Ovaj vikend Državno natjecanje u oranju

Kakve se zanimljive skulpture mogu napraviti od sjena, kako izvagati konja i koliko oni mogu biti brzi te što se sve može naći (i probati) na stolu pravog seoskog ručka?

VELIKA GORICA

Ja volim svoj centar – predstavljanje multimedijalnog postava Centra za posjetitelje

U sklopu dana čuvara tradicije, Međunarodnog dana muzeja, u organizaciji Muzeja Turopolja i Turističke zajednice grada Velike Gorice građanima će biti predstavljen Centar za posjetitelje i njegov budući multimedijalni postav.

KINO

Šareni i veseli “Trolovi” čekaju vas u Kinu Gorica

Eksplozija šarenila i šljokica stiže od danas s velikog ekrana Kina Gorica u crtiću „Trolovi“! Autori legendarnog Shreka napravili su novu raspjevanu animiranu komediju inspiriranu trolovima, malim bićima uspravne kose

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply