Goričke večeri uz Tri praščića

Goričke večeri uz Tri praščića

Tri praščića klasik su književnosti za djecu koji svaki naraštaj djece treba vidjeti. Nije samo riječ o elementarnoj priči razumljivoj djeci već od druge godine, nego i o djelu koje maloj djeci omogućava da putem mašte razriješe razvojne probleme s kojima se susreću.

tri praščića

Kao što piše psihoanalitičar Bruno Bettelheim, ova bajka pokazuje djetetu da je važno odgoditi trenutačno zadovoljenje želja i da će za to biti nagrađeno.

Što znači da dijete uči pretpostaviti načelo realnosti načelu ugode, a to je jedna od pretpostavki za razvijanje radnih navika i jačanje zdravog zadovoljstva vlastitim postignućima.

Ulaz besplatan za sve posjetitelje

Tri praščića to pokazuju bez suvišnog dociranja i prijetnji, putem jednostavne priče koja na sceni vrlo uspješno živi obogaćena glazbom i razigranim scenskim pokretom.

Predstava će se prikazati 5. lipnja u atriju u Šetalištu Franje Lučića 15 od 17 sati, a u slučaju lošeg vremena u dvorani Gorica. “Tri praščića” je dio programa Goričke večeri i ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Previous Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih
Next Ludi labos za male znanstvenike

You might also like

PREDSTAVE

Kako živi Antuntun

U nedjelju, 17. rujna, u 17 h, u dvorani Gorica ponovno kreće program „Nedjeljom u PET“. Prva predstava na programu je Kako živi Antuntun. Antuntun nam pokazuje kako je moguće

PREDSTAVE

Besplatno pogledajte predstavu Grga Čvarak

Tko ne zna za Grgu Čvarka, koji svojom ambivalentnošću pokazuje sve odlike pravoga živog djeteta? Upravo je u tome najveća Grgina zanimljivost. Ova predstava pokušat će dati odgovor na desetljetnu

PREDSTAVE

‘Bajka s livade’ danas besplatno u Tuđmancu

‘Bajka s livade’ još je jedna u nizu predstava koje nam se nude u Tuđmancu u sklopu Goričkih večeri. Počinje u 17 sati.  Na livadi punoj cvijeća, raznih vrsta kukaca

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply