Goričke večeri uz Tri praščića

Goričke večeri uz Tri praščića

Tri praščića klasik su književnosti za djecu koji svaki naraštaj djece treba vidjeti. Nije samo riječ o elementarnoj priči razumljivoj djeci već od druge godine, nego i o djelu koje maloj djeci omogućava da putem mašte razriješe razvojne probleme s kojima se susreću.

tri praščića

Kao što piše psihoanalitičar Bruno Bettelheim, ova bajka pokazuje djetetu da je važno odgoditi trenutačno zadovoljenje želja i da će za to biti nagrađeno.

Što znači da dijete uči pretpostaviti načelo realnosti načelu ugode, a to je jedna od pretpostavki za razvijanje radnih navika i jačanje zdravog zadovoljstva vlastitim postignućima.

Ulaz besplatan za sve posjetitelje

Tri praščića to pokazuju bez suvišnog dociranja i prijetnji, putem jednostavne priče koja na sceni vrlo uspješno živi obogaćena glazbom i razigranim scenskim pokretom.

Predstava će se prikazati 5. lipnja u atriju u Šetalištu Franje Lučića 15 od 17 sati, a u slučaju lošeg vremena u dvorani Gorica. “Tri praščića” je dio programa Goričke večeri i ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Previous Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih
Next Ludi labos za male znanstvenike

You might also like

ALL

Velikogoričke srednjoškolke pobjednice akcije “Glazbom reci stop maltretiranju”

Učenice Ekonomske škole Velika Gorica Erika Vilus, Klaudija Sivč i Tea Paulić, pobjednice su velike akcije”“Glazbom reci stop maltretiranju” koju sedmu godinu zaredom organizira radijska postaja Antena Zagreb. Sa skladbom Justina

ALL

Karate klub Velika Gorica poziva na upise

Karate klub Velika Gorica jedan je od najboljih u Hrvatskoj! Treninzi se održavaju u dvorani Srednjoškolskog centra Velika Gorica, a više informacija možete dobiti pozivom na broj 098 236 144.

ALL

Upoznajte vile, čarobnjake i mitska bića na “Perunfestu” u Lukavcu

Festival zaboravljenih priča i narodnih predaja „Perunfest“ dovest će za vikend u magični Stari grad Lukavec mistična bića i ispuniti šumu oko dvorca čarolijom. Festival će trajati dva dana –

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply