Najveseliji vikend u godini!

Najveseliji vikend u godini!

Iako je trenutno goričke ulice prekrio snijeg, za vikend će njegovu bjelinu zamijeniti šarenilo maski jer pred nama je najveseliji vikend u godini – Turopoljski fašnik!

Subota je rezervirana za Veliku fašničku povorku koja će uveseliti naš grad: fašničke skupine krenut će u 14 sati iz Zagrebačke ulice i zaputiti se prema Parku Franje Tuđmana gdje će maškare i sve goste dočekati fašnički šator s ukusnim krafnama, radionicama za djecu i nastup Pirata i TS Harmonije; u 18 sati najboljim fašničkim skupinama dodijelit će se nagrade, a u 21 sat čeka nas nastup Miroslava Škore. Cijelu fašničku ceremoniju vodit će, uz Princa Fašnika, poznati veseljaci Davor Dretar Drele i Vid Balog.

Nedjelja je dan za najmlađe i Mali fašnik – u fašničkom šatoru će se od 11 do 16 sati predstavljati predškolske i školske fašničke skupine i pojedinci; najbolji će, po uzoru na velike od prethodnog dana, osvojiti nagrade, a za vođenje cijelog programa bit će zadužena Ivanka Mazurkijević. Uz, naravno, neizostavne ukusne krafne!

Vidimo se! 🙂

Previous Vesela Turopoljska fašnička trka
Next Pračovjeci u Kinu Gorica

You might also like

Info

Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan

Velikogorički brass festival ove se godine održava od 26. svibnja do 1. lipnja, a otvorit će ga austrijski ansambl limene glazbe Mnozil Brass. Festival je pripremio proslavu za svoj 12.

Info

Hodočašće u Zagrebačku katedralu

Više stotina vjernika župe Navještenja Blažene Djevice Marije iz Velike Gorice hodočastilo u Zagrebačku katedralu našem blaženiku Alojziju Stepincu u vrijeme trajanja molitvene inicijative ’24 sata za Gospodina’ Četvrtu godinu

Info

Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih

“Ninin svijet mjehurića” edukativna je predstava u kojoj djevojčica Nina otkriva svijet, gledan kroz mjehurić sapunice, na čijem putu nailazi na „mala i velika iznenađenja“. Kroz svoje higijenske navike i

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply