Krav maga trening kamp

Krav maga trening kamp

Krav maga, borilačka vještina koja potječe iz Izraela i prvotno se koristila u vojsci i policiji, brzo je osvojila sportske dvorane i postala odličan izbor za rekreaciju kojom se jačaju um i tijelo.

Krav maga centar Velika Gorica, u kojoj se mališani od 5 do 15 godina starosti mogu okušati u ovoj borilačkoj vještini, organizira Krav maga trening kamp, namijenjen djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole (dnevni dio kampa), dok je za stariju djecu predviđen noćni dio kampa (zajedno s odraslim polaznicima). Kamp će se održati u subotu, 02. lipnja u prekrasnoj prirodi Ključić brda; u potpunosti je besplatan , svaki polaznik će dobiti ručak i majicu.

Prijave su u tijeku; obzirom na ograničen broj sudionika, prijavite svog mališana već danas na mail adresu velikagorica@krav-maga.hr; uz ime, prezime i kontakt, potrebno je navesti godine i veličinu majice.

Previous Ukradena princeza u Kinu Gorica
Next Za vikend put Lukavec grada!

You might also like

KRAV MAGA

Dani otvorenih vrata u Krav Maga centru VG

Krav maga, izraelska borilačka vještina, posljednjih godina sve je popularnija sportska aktivnost i za najmlađe uzraste. To su prepoznali i u Krav Maga centru VG koji ovaj tjedan, od 20.

KRAV MAGA

Krav Maga Velika Gorica

Svi koji su upoznati s borilačkim vještinama i sportovima te sportskim načinom života znaju da treninzi donose toleranciju i disciplinu u ponašanje i život djece, ali i troše višak (često

KRAV MAGA

Krav Maga – počeli treninzi

Krav Maga treninzi počeli su danas, 1. rujna! Održavat će se utorkom i četvrtkom u terminu od 20 do 21h na Gradskom sportskom stadionu, Rakarska 19. Na Krav Magu se

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply