Dobro došli u Sretni grad!

Dragi Velikogoričani,
početak proljeća je i početak izgradnje Sretnog grada!

Sretnigrad.com mjesto je promicanja kvalitete odrastanja u Velikoj Gorici.
Ideja nam je na jednom mjestu okupiti djecu i roditelje i prezentirati mnoštvo aktivnosti i događanja za djecu, dostupnih u našem gradu i okolici.
Želja nam je predstaviti male Velikogoričane, školarce i vrtićku djecu, ideje i rezultate koje postižu kroz razne aktivnosti.

Želja nam je i pokazati bogatstvo kraja u kojem imamo sreću živjeti kroz prijedloge za izlete, šetnje, posjete.

Pišući o aktivnostima i događajima u kojima sudjelujemo i koja su oko nas, potičemo jedni druge i izgrađujemo grad poželjan za obiteljski život – gradimo Sretni grad!

Za početak, predstavit ćemo izložbu djece Osnovne škole Slavka Kolara iz Kravarskog. Izložba je napravljena povodom Svjetskog dana voda.

Svjetski dan voda obilježava se 22. ožujka u cijelom svijetu, pa tako i u našem Kravarskom!
Zahvaljujemo gospođi učiteljici Tajani Brnić i njenim učenicima koji su realizirali izložbu, kao i gospodinu ravnatelju, Nikoli Tonkoviću koji nas je toplo primio u svojoj školi. Zahvaljujemo vam na povjerenju u našu ideju.

Krenimo! Izložba je ovdje i nastavimo se družiti u Sretnom gradu!

Dobro došli u Sretni grad!

Previous 'Još si zelen' ovu nedjelju u Dvorani Gorica
Next Online izložba učenika OŠ Slavka Kolara Kravarsko

You might also like

ALL

Upoznajmo mlade goričke umjetnike

U srijedu 24. veljače u dvorani Galženica zasvirat će nam učenici UŠ Franje Lučića. Umjetnička škola Franje Lučića priređuje tijekom školske godine niz zbivanja koja njenim učenicima pružaju priliku da

ALL

Poznati rezultati natječaja stipendije Grada Velike Gorice za deficitarna zanimanja

Na stranicama Grada Velike Gorice objavljeni su rezultati natječaja putem kojeg se stipendiraju učenici prvih razreda koji se obrazuju za deficitarna obrtnička zanimanja među kojima su autolimari, bravari, dimnjačari, fotografi,

ALL

Startasice za Kumičić u goričkom Borovu!

Kako do Startasica? Tko kupuje u Borovu? U Borovu, Startasice mogu kupiti učenici Kumičića od drugog do osmog razreda, po cijeni od 89kn + PDV, dakle po maloprodajnoj cijeni od

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply