Dobro došli u Sretni grad!

Dragi Velikogoričani,
početak proljeća je i početak izgradnje Sretnog grada!

Sretnigrad.com mjesto je promicanja kvalitete odrastanja u Velikoj Gorici.
Ideja nam je na jednom mjestu okupiti djecu i roditelje i prezentirati mnoštvo aktivnosti i događanja za djecu, dostupnih u našem gradu i okolici.
Želja nam je predstaviti male Velikogoričane, školarce i vrtićku djecu, ideje i rezultate koje postižu kroz razne aktivnosti.

Želja nam je i pokazati bogatstvo kraja u kojem imamo sreću živjeti kroz prijedloge za izlete, šetnje, posjete.

Pišući o aktivnostima i događajima u kojima sudjelujemo i koja su oko nas, potičemo jedni druge i izgrađujemo grad poželjan za obiteljski život – gradimo Sretni grad!

Za početak, predstavit ćemo izložbu djece Osnovne škole Slavka Kolara iz Kravarskog. Izložba je napravljena povodom Svjetskog dana voda.

Svjetski dan voda obilježava se 22. ožujka u cijelom svijetu, pa tako i u našem Kravarskom!
Zahvaljujemo gospođi učiteljici Tajani Brnić i njenim učenicima koji su realizirali izložbu, kao i gospodinu ravnatelju, Nikoli Tonkoviću koji nas je toplo primio u svojoj školi. Zahvaljujemo vam na povjerenju u našu ideju.

Krenimo! Izložba je ovdje i nastavimo se družiti u Sretnom gradu!

Dobro došli u Sretni grad!

Previous 'Još si zelen' ovu nedjelju u Dvorani Gorica
Next Online izložba učenika OŠ Slavka Kolara Kravarsko

You might also like

BLOG

Priča o Svetom Martinu

Svi znamo barem jednu Martinu ili Martina na čiji imendan nikada ne zaboravimo zahvaljujući popularnom Martinju. Velik dio Hrvatske, posebice sjeverni dio, obilježava blagdan Svetog Martina uz običaj krštenja vina –

BLOG

Međunarodni dan dječjih prava

Djeca su naša budućnost i najveće bogatstvo; istovremeno, najosjetljivija su skupina koja treba zaštitu. Prepoznato i od strane Ujedinjenih naroda, koji 1959. usvajaju Deklaraciju o pravima djeteta sa ciljem boljeg

BLOG

Svjetski dan izumitelja

Danas kada možemo putovati na Mjesec, skakati sa ruba svemira, klonirati, kada nam je nezamisliv život bez mobitela, laptopa, društvenih mreža te kada nismo sigurni kako su ljudi prije živjeli

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply